DVSC: 21 éves középpályást igazolt a bajnokcsapat

Vágólapra másolva!
2012.07.20. 16:39
A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVSC-Teva labdarúgócsapata megegyezett a 21 éves francia-algériai Slimane Bouadla szerződtetéséről.

„Nem titok, Slimane Bouadlával valóban megállapodtunk, sőt már szerződtettük is"– nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Róka Géza, a DVSC-Teva klubigazgatója.

A sportvezető részletekről nem nyilatkozott, de klubközeli forrásból úgy értesültünk, hogy a középpályás négy évre kötelezte el magát.

Ibrahima Sidibe után Slimane Bouadla, a Debrecenbe egy éve érkezett Selim Bouadla öccse a második új igazolása a bajnokcsapatnak ezen a nyáron.

„Jelenleg egyben van a keretünk, de egy keret sosem lehet végleges. Az átigazolási időszak során, ha olyan lehetőség adódik, még bármikor történhet változás" – nyilatkozta Róka Géza a kerettel kapcsolatban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS DEBRECENBEN
Érkezők: Slimane Bouadla (francia-algériai, Chateauroux – Franciaország, próbajáték), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése), Huszák Tamás (Siófok – lejárt a kölcsönszerződése), Ibrahima Sidibe (szenegáli, Westerlo– Belgium, szabadon igazolható), Vinicius Galvao (brazil, Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Adnan Alisic (bosnyák-holland, Dordrecht – Hollandia), Illés Gyula (Gyirmót), Eugene Salami (Kecskeméti TE – kölcsönbe)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik