Az észt kapus hazautazott, a román csatár még marad az ETO-nál

Vágólapra másolva!
2012.07.08. 16:17
null
Pintér Attilának tetszett a román próbázó játéka (Fotó: Czerkl Gábor)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint nem dőlt el a sorsa a Győri ETO-nál, mégis hazautazott a próbajátékon szereplő észt kapus, Mihkel Aksalu – jelenleg a Flora Tallinn szerződtetett játékosa –, ugyanis hazájában most is zajlik a bajnokság. A román támadó, a szintén próbajátékon szereplő Mihai Dina viszont tetszik Pintér Attila vezetőedzőnek, ezért továbbra is marad Győrben, és folytatódik a futballista tesztelése. Linas Pilibaitis nagyon közel áll ahhoz, hogy a Pécsi MFC játékosa legyen.

Észtországban tavaszi-őszi lebonyolítású a bajnokság, amelyben jelenleg is zajlanak a küzdelmek, ezért a 27 éves Mihkel Aksalu visszautazott hazájába, a Flora Tallinnhoz. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a kapus esetében azonban folytatódnak a tárgyalások, egyelőre nem tudni, hogy szerződteti-e a győri klub.

A román másodosztályú Universitatea Craiovában 130 mérkőzésen 33 gólt szerző Mihai Dinával más a helyzet, ő tegnap pályára lépett a Levszki Szófia elleni felkészülési mérkőzésen, és biztató volt a játéka, így információink szerint Pintér Attila tovább teszteli őt a jövő héten.

A Győri ETO-val kapcsolatos hír, hogy a litván Linas Pilibaitis és az élvonalbeli Pécsi MFC labdarúgócsapata között már csak részletek hiányoznak a megállapodáshoz.

Takács Ákos nem volt ott a társakkal, ő jelenleg kényszerpihenőn van. A futballistára részletes kivizsgálás vár, így az edzéseket is ki kell hagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik