Diósgyőr: Sisának van egy külföldi ajánlata is a DVTK-é mellett

Vágólapra másolva!
2012.06.12. 07:18
Tegnap a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy Sisa Tibor az első számú edzőjelölt Diósgyőrben, és ezt a klub ügyvezetője is megerősítette. Dudás Hunor elmondta, a szakembernek a DVTK és egy külföldi ajánlat között kell döntenie.

Meglepő fordulat Diósgyőrben. A klub vezetői az elmúlt hetekben többször is kijelentették, hogy külföldi szakembert szeretnének a csapat kispadjára. Ehhez képest itt a meglepetés: Sisa Tibor az első számú jelölt Diósgyőrben! Hogy mi történt a háttérben, esetlegesen mi változott meg a miskolci célokban, arról Dudás Hunor ügyvezető beszélt a Nemzeti Sportnak.

„Valóban többször is kijelentettük, hogy számunkra külföldi szakember szerződtetése lenne az ideális megoldás. Elsősorban az idegenlégiósok miatt. A gondolkodásunk, a szemléletünk nem változott, ám a lehetőségeink annál inkább. Tudniillik a közelmúltban már mindenben megegyeztünk Marco Pezzaiuolival, azzal a szakemberrel, aki korábban dolgozott a Hoffenheimnél és aki Pécsen már látta a csapatunkat. De hiába egyeztünk meg, hiába adtunk kezet egymásnak, Marco családja a jelek szerint nem akart Magyarországra költözni. Hét gyermeke van, és nem tudták megoldani az iskoláztatást, így sajnos a megállapodás kútba esett. Aztán jött a hír, hogy Sisa Tibor, akit mi rendkívül felkészült szakembernek tartunk, és aki ugyancsak jól kommunikál a külföldi játékosokkal, távozik Kaposvárról. Felvettük vele a kapcsolatot, ám rajta kívül van még egy jelölt, egy portugál szakember. A helyzet most az, hogy Sisa Tibor kapott egy kecsegtető külföldi ajánlatot, ha azt választja, akkor alighanem a portugál trénert szerződtetjük. Ha viszont úgy dönt, hogy a Diósgyőr ajánlatát fogadja el, akkor kijelenthetem, hogy napokon belül Sisa Tibor lehet a DVTK következő szakvezetője" – vázolta a helyzetet a sportvezető.

Hír még, hogy Javier Reyes erőnléti edző hazatért Spanyolországba, és akkor jön vissza, ha számít rá az új vezetőedző.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik