Haladás: Székely szerint érdekes szituáció lenne, ha őt neveznék ki vezetőedzőnek

Vágólapra másolva!
2011.12.07. 10:38
Székely Tibor, akit az előzetes letartóztatásban lévő Aczél Zoltán helyettesítésével bízott meg a Haladás labdarúgócsapatának vezetősége, elmondta, érdekes feladat lenne, ha véglegesen is őt bíznák meg a csapat irányításával.

Ha a bundaügyben gyanúsított és előzetesben lévő Aczél Zoltán helyére új vezetőedzőt keres a Haladás, Székely Tibor neve is felvetődhet a jelöltek között – jegyzi meg a klub hivatalos honlapja a szakemberrel készített interjúban.

„Nagyon-nagyon régóta segítem Zoli munkáját, kétségtelen, érdekes szituáció lenne – idézi Székely Tibor reakcióját a haladas.hu. – Nem is tudok mit felelni erre a felvetésre. Bárhogy is alakul az életem, büszke vagyok arra, hogy a Haladásnál dolgozhatok."

„A pénteki tulajdonosi taggyűlésen egyébként Zoli helyett nekem kell tartanom a beszámolót a csapat szerepléséről. Tizenöt éve edzősödöm, tehát nem lesz furcsa számomra ez a feladat. Már csak azért sem, mert korábban Aczél Zolival már kielemeztük a csapat szereplését, nap mint nap a Haliról beszéltünk, úgyhogy mindezeket csupán papírra kell vetnem" – fogalmazott Székely.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik