Kecskemét: vannak tartozások, Lencséről megegyeztek a Vidivel

Vágólapra másolva!
2011.08.26. 11:08
A KTE labdarúgócsapatának tulajdonosa, Rózsa Pál a Nemzeti Sport kérdésére elismerte, vannak némi csúszások a fizetésekben. A sportvezető egy másik nyilatkozatában elmondta, megegyeztek a Videotonnal Lencse László átigazolásáról.

„Jóval több türelmet és megértést várnék játékosaimtól!” – nyilatkozta Rózsa Pál a KTE tulajdonosa a klub tartozásait firtató kérdésre a Nemzeti Sportnak.

„Nincs titkolnivalónk, valóban tartozunk némi pénzzel a játékosainknak, de ezt nem tartom különösebb szenzációnak. Sajnos a legtöbb magyar klubnál előfordul az ilyesmi, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Azt nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy mi még senkinek sem maradtunk adósai. Korábban is előfordultak apróbb gondok, de előbb-utóbb mindenki megkapta a jussát. Most sem lesz másként. Ugyanakkor nem értem, mire ez a felháborodás, hiszen a KTE-nél igencsak magasak a jövedelmek, nálunk a játékosok hazai szinten jó fizetést kapnak. Amikor tavaly a csapat a kiesés ellen küzdött, nem vertük az asztalt, nem fenyegetőztünk, és nem szórtunk kígyót-békát labdarúgóinkra. Ezért most a vezetőség nevében magam is elvárnám a toleranciát és a higgadtságot. Még egyszer hangsúlyozom, nincs semmiféle szenzáció a KTE-nél, megvan a megfelelő háttér ahhoz, hogy kiugró eredményt érjünk el. Ehhez persze összefogásra, s nem győzöm ismételni, több türelemre van szükség” – tette hozzá a sportvezető.

Rózsa Pál a baon.hu-nak elmondta, megegyeztek a Videotonnal az elmúlt hetekben Dániába és Hollandiába is próbajátékra utazó Lencse László szerződtetéséről, ám a támadóval még meg kell egyezniük a szerződéskötésről. Lencse rövid időn belül a második erősítés lehet csatárposzton, ugyanis tegnap Urbán Gáborral is megállapodtak a klubvezetők.

RÓZSA PÁL NEMZETI SPORTNAK ADOTT NYILATKOZATÁT ELOLVASHATJA AZ NS MAI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik