Videoton: Lázár Pál átesett az orvosin, három évre írhat alá a Samsunhoz

Vágólapra másolva!
2011.06.28. 12:35
Egybehangzó török lapértesülések szerint Lázár Pál ma délelőtt átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon a Samsunspornál és aláírta három évre szóló szerződését, de ezt a játékos menedzsere, Dragan Szekulics kérdésünkre cáfolta. Mint tegnap beszámoltunk róla, a Videoton már megállapodott a török csapattal a magyar válogatott védő eladásáról.

Lázár tegnap érkezett meg Törökországba, ahol a szurkolók nagy lelkesedéssel fogadták a reptéren. A helyi lapok szerint a futballista úgy nyilatkozott: „azért jöttem, hogy sikereket érjek el”.

A török sajtó arról is beszámolt, hogy Lázár a sikeres orvosi vizsgálatok után el is kötelezte magát három esztendőre, ezzel szemben a játékos menedzsere, Dragan Szekulics arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy még nem állapodtak meg a kontraktus részleteiről.

„Felvetődött a hároméves szerződés lehetősége, de még nincs végleges, aláírt megállapodás. Ma délután kerülhet pont az ügy végére" – nyilatkozta a játékosügynök, aki jelenleg is tárgyal a Samsunsporral.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik