NB I: Kondás Elemér szerint a DVSC győzelmet szalasztott el

Vágólapra másolva!
2011.05.13. 21:13
Kondás Elemér, a vendég Debrecen szakvezetője úgy véli, csapata a helyzetek alapján győzelmet érdemelt volna, míg Csank János, a Zalaegerszeg vezetőedzője kissé fáradtnak érezte csapatát – derült ki a Duna Televíziónak adott edzői gyorsértékelésekből a péntek esti ZTE–DVSC (1–1) NB I-es labdarúgó-mérkőzés után.

CSANK JÁNOS (ZTE): – Hazai mérkőzés volt, szerettünk volna győzni, sajnálom, hogy nem sikerült. Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak. A pontatlanságok megakadályozták, hogy folyamatos legyen a játékunk, az ellenfél könnyebben jutott labdához. Hogy mit jelent ez az eredmény a harmadik hely szempontjából? A korábban elhullajtott pontok miatt tudtuk, hogy az utolsó két fordulóban hat pont kell...CSANK JÁNOS (ZTE): – Hazai mérkőzés volt, szerettünk volna győzni, sajnálom, hogy nem sikerült. Februártól nagy menetelésben vagyunk, heti két mérkőzést játszottak a fiúk, és ma is érezhető volt, hogy néhányan fejben már ki-kihagynak. A pontatlanságok megakadályozták, hogy folyamatos legyen a játékunk, az ellenfél könnyebben jutott labdához. Hogy mit jelent ez az eredmény a harmadik hely szempontjából? A korábban elhullajtott pontok miatt tudtuk, hogy az utolsó két fordulóban hat pont kell...

KONDÁS ELEMÉR (DVSC): – Öngól volt? (reagált a szakvezető a ZTE gólját illető riporteri felvetésre) A kispadról nem láttuk, visszanézni értelemszerűen még nem volt időnk... Elszántan, nagy akarattal játszott a csapat, folyamatosan ellenfelünk kapuja előtt voltunk, a hazaiak egyenlítése után is volt százszázalékos helyzetünk. Úgy érzem, benne volt a győzelem a csapatban, sajnálom, hogy nem sikerült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik