Debrecen: Bajnoki cím? Nem adjuk fel, az biztos! - Nikolov Balázs

Vágólapra másolva!
2011.02.15. 12:54
A Debrecenbe öt év után visszatérő Nikolov Balázs úgy érzi, mintha el sem hagyta volna a Lokit, ennél is fontosabb azonban, hogy az éllovas Videotonnal szembeni nyolcpontos hátrány ellenére nem zárja ki: a DVSC-TEVA nyeri meg a labdarúgó NB I 2010–2011-es kiírását.

„A Videotonnak nagyon nagy az előnye, így ahhoz, hogy ismét Debrecenbe kerüljön az aranyérem, nem elég minden meccset megnyerni, a fehérváriaknak is botlaniuk kell – mérte fel a lehetőségeket Nikolov Balázs a Nemzeti Sportnak adott interjújában. – Egy biztos: az őszinél sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk, ha komolyan gondoljuk a bajnoki címet. Viszont az is igaz, hogy a tavasszal nem lesz Bajnokok Ligája, nem lesz Európa-liga, nem lesz, ami megossza az erőinket, csakis a bajnokságra kell koncentrálnunk. Nem adjuk fel, az biztos!"

A 33 éves játékos elmondta azt is: kellemesek a benyomásai Zdenek Scasny pörgős edzéseiről, és a felkészülési mérkőzések alapján védekező középpályásként, valamint – a Sampdoriába igazoló Laczkó Zsolt helyén – balhátvédként is számít játéklehetőségre.

A JÁTÉKOSSAL KÉSZÜLT INTERJÚT A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik