FTC: Prukner ismét elmondta, nem tudnak átigazolási díjat fizetni

Vágólapra másolva!
2010.12.22. 10:18
A Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Prukner László egy szurkolói portálnak adott interjúban ismét elmondta, amit korábban a Nemzeti Sport kérdésére is kifejtett: a klub télen sem tud átigazolási díjat fizetni egyetlen játékosért sem.

„Alapvetően a nyárhoz képest semmi sem változott, tehát transzferdíjat nem tudunk fizetni játékosokért – mondta az FTCszurker blognak Prukner László. – Természetesen, ahogyan ezt korábban nyilatkoztam, lesznek olyan játékosok, akiktől a télen megválunk, mert úgy biztosítottuk a szerződésüket, hogy a Ferencváros minden anyagi következmény nélkül megválhat tőlük. Lesz öt-nyolc ilyen ember, és megpróbálunk kettőt-hármat hozni."FTCszurker blognak Prukner László. – Természetesen, ahogyan ezt korábban nyilatkoztam, lesznek olyan játékosok, akiktől a télen megválunk, mert úgy biztosítottuk a szerződésüket, hogy a Ferencváros minden anyagi következmény nélkül megválhat tőlük. Lesz öt-nyolc ilyen ember, és megpróbálunk kettőt-hármat hozni."

A Nemzeti Sport már beszámolt róla, hogy Fülöp Noel, Pölöskey Péter, Fitos László, Liban Abdi és Nikola Jakimovszki is távozhat, az pedig már korábban eldőlt, hogy Igor Pisanjuk, Sam Stockley, Iani Martín Verón, Frank Danquah, Iván García Labrado a tavasszal már nem a zöld-fehéreket erősíti.

„Egyelőre nincsenek tárgyalások – fogalmazott a téli igazolásokkal kapcsolatban az FTCszurker blog kérdésére Prukner László, aki több pletykát is cáfolt. – Tehát meg tudom erősíteni, hogy sem Oláh Lóránttal, sem Grúz Tamással még nem folytattunk tárgyalásokat. Természetesen nem lenne baj, hogy ha magyar játékosok kerülnének a Ferencvároshoz. Csak akik esetleg szóba jöhetnének, egynek sem járt le a szerződése, és ugye mondtam, nem tudunk transzferdíjat fizetni – hacsak valami más megoldás nincsen, ez behatárolja a lehetőségeinket. Az is tény és való, hogy a jó magyar játékosok, semmivel sem olcsóbbak, mint egy külföldi. Még egyszer mondom, ha lehet, akkor magyar játékosokat szeretnénk hozni, de ez nagyon nehéz lesz."

A szakember a téli felkészüléssel kapcsolatban elmondta, két edzőtábort terveznek, az egyiket az erdélyi Szovátára, de ezekkel kapcsolatban még nem született végleges döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik