Bp. Honvéd: nincsenek akkora gondok, amekkoráról Morales beszélt

Vágólapra másolva!
2010.12.10. 11:14
Massimo Morales elviselhetetlen problémákról, jelentős anyagi gondokról beszélt, amikor novemberben lemondott a Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról. A jelek szerint azonban nincsenek akkora gondok, amilyenekre az olasz szakember a távozásakor utalt.

„Mert régóta olyan problémák nehezítik a mindennapjainkat, amelyek immár olyan méretűek, hogy már nem tudok segíteni. Az asszisztenseimmel együtt próbáltuk a maximumot nyújtani, a játékosok is ezt tették az adott körülmények közepette, de nem lehet immár orvosolni a bajokat. Massimónak hívnak, nem Jézusnak" – így indokolta a lemondását az Újpest elleni vereséget követően a Honvéd akkori vezetőedzője, Massimo Morales.

A futballisták az esetet követően nem nyilatkozhattak, ám a klubbal azóta szerződést bontó kapus, Németh Gábor elmondta, nem volt szó akkora anyagi problémákról, mint amekkorákról Morales beszélt.

„Valóban volt elmaradás a fizetésben – mondta Németh Gábor a Nemzeti Sportnak. – Ám a majd' egy hónapja lejátszott, Siófok elleni mérkőzésünk után két nappal kifizették a tartozás egyik, míg egy hétre rá a másik felét is. A tulajdonos korrekt volt, hiszen korábban előre közölte, nem tud fizetni, de a pénzt előbb-utóbb mindenki megkapja. Így is történt."

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Morales szerződésében rögzítve volt, hogy két hónapos tartozás esetén kérheti a szakember a kontraktus felbontását.

Az olasz korábban azt nyilatkozta, már a Videoton elleni siker után gondolkodott a felmondáson, de nem akarta elrontani játékosai örömét. Nos, ezzel szemben úgy tűnik, akkor azért maradt a helyén Morales, mert még nem telt le a megállapodásban rögzített két hónap, emiatt várta meg az Újpest elleni meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik