Ferencváros: A Honvéd elleni meccs mentális erőpróba lesz - Prukner

Vágólapra másolva!
2010.08.14. 14:43
Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője az ftc.hu-nak elmondta, nehéz feladat vár csapatára vasárnap, a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen.

„A Honvéd két vereséggel és két kiállítással kezdte a bajnokságot, ezek a negatív történések ellenünk megduplázhatják a kispestiek erejét. Számunkra mentális erőpróba lesz a vasárnapi mérkőzés, kiderül, meg tudunk-e felelni az elvárásoknak. Bízom a csapatban, remélem, megoldjuk a feladatot” – reménykedett Prukner László, aki a zöld-fehérek két fiatal játékosáról, Frank Danquahról és Nikola Jakimovskiról is beszélt.

„Frank nyolc hétig nem edzett, érthető, ha erőnlétileg nincs a topon, most még nem lehet erőssége a csapatnak. Az Ajaxnál nevelkedett, a Newcastle-nál volt szerződése, láttunk benne fantáziát, 1-2 éves munkával piacképes játékos lehet belőle. Legalább fél év azonban szükséges ahhoz, hogy nekünk érdemben segíteni tudjon. Nikola is fiatal, tehetséges gyerek, ő az NB II-es csapat utolsó edzőmeccsén eltörte a kezét, így rá egy ideig nem számíthatunk” – mondta a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik