A kieső Szpari nem Szentes Lázárral folytatja

Vágólapra másolva!
2010.05.25. 12:06
null
A kieső nyíregyháziak közös megegyezéssel elköszöntek Szentes Lázár vezetőedzőtől (Fotó: Tumbász Hédi)
A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalból kieső Nyíregyháza Spartacus szerződést bontott Szentes Lázár vezetőedzővel. A hírt a klub honlapja megerősítette.

Május elején, a Kecskeméttől elszenvedett vereséget követően már felvetődött az edzőváltás lehetősége, ám akkor a vezetőség úgy döntött: továbbra is Szentes Lázár és stábja irányítja a csapatot, amelynek akkor még volt matematikai esélye a bennmaradásra.

Sziky Gyula, a klub tulajdonosa később a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott: a kiesés ellenére nagyra tartja Szentes Lázárt, és azt szeretné, ha a csapat az ő irányításával harcolná ki a feljutást. Most azonban, az idényben történtek áttekintése után, közös megegyezéssel a váltás mellett döntöttek.

„Úgy készülünk, hogy ha lehetőség adódik rá, hogy az élvonalban elinduljunk, akkor ott folytatjuk szereplésünket. Erre akkor van esélyünk, ha valamelyik feljutó csapat nem indulna a bajnokságban. Ha erre nincs mód, olyan csapattal nevezünk az NB II-be, amellyel megnyerhetjük a bajnokságot" – idézi a klub honlapja, a szpari.hu Sziky Gyulát.

A szabolcsiak a bajnokság 15. helyén végezve estek ki, 30 bajnokijuk felét elveszítették, mindössze hatszor nyertek, lemaradásuk négy pont volt a már bennmaradó pozícióban záró Pakstól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik