DVTK: Tóth László szerint a Pápára jellemző leginkább a régi magyar stílus

Vágólapra másolva!
2010.04.12. 09:50
Tóth László győztes mérkőzésen mutatkozott be a DVTK kispadján: a hétvégén a Diósgyőr 3–0-ra verte meg a Lombard Pápát. A miskolciak vezetőedzője elmondta, további bravúrok kellenek a bentmaradás kiharcolásához, és az ellenfelet is dicsérte.

„Egy gyors gól döntően tudja a mérkőzést befolyásolni, különösen abban az esetben, ha az ellenfél nem tud rá gyorsan válaszolni. Szerencsére szombaton ellenfelünk nem tudott, bár a Pápának a gólunk után volt nagyon jó tizenöt-húsz perce, amikor azt a játékot láttuk tőlük, amely igazából jellemző a Lombardra. Ők tudják leginkább a régi magyar stílust megjeleníteni. Csak gratulálni tudok nekik, mert stílusosan játszó csapat, látszik az edző keze nyoma a játékon" – méltatta az újonc játékát Tóth László a miskolci klub hivatalos honlapján, majd a DVTK bentmaradási esélyeiről is beszélt.

„Annyival kerültünk közelebb a bentmaradáshoz, hogy a meccs után nem húzták meg fölöttünk a vonalat. A továbbiakban nagy bravúrokra lesz szükség, de ez a keret alkalmas arra, hogy hozzon néhány olyan meccset, amelyen nem mi vagyunk az esélyesek. A hátralevő idegenbeli mérkőzések közül néhányat nyerni kell, hogy esélyünk legyen a bentmaradásra. Ez futball, és a futballban mindig történnek csodák" – adott hangot reményeinek a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik