Újpest: egy új játékos mindenképp ott lesz az ETO elleni kezdőben

Vágólapra másolva!
2010.02.26. 18:20
William McStay, az Újpest vezetőedzője a lilák hivatalos honlapjának nyilatkozva elárulta, legalább egy újonnan igazolt labdarúgó helyet kap a kezdőcsapatban a holnapi, Győri ETO FC elleni bajnoki mérkőzésen.  

„Szerencsére mindenki egészséges és jó erőállapotban van, csak Pollák Zoltánra és Vaskó Tamásra nem számíthatok eltiltás miatt. Érzésem szerint felkészültünk a bajnoki rajtra. Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban még érkeztek játékosok, akik versenyhelyzetet teremtenek a csapaton belül. A kezdésnél legalább egy új arcot lehet látni a kezdő tizenegyben" – jelentette ki a skót szakember.

„A szombati bajnokin számítunk szurkolóink támogatására, mert minden segítségre szükségünk van most. A riválisaink sok pénzt áldoztak erősítésre, de mellettünk három tényező szól: a szenvedély, az elszántság és a kemény munka, amely a siker kulcsa lehet a tavaszi szezonban" – tette hozzá McStay.

Ami az ellenfelet illeti, a Győri ETO háza táján fogadkoznak, pontokkal térnek haza a Megyeri útról. „A nagyon megerősödött, bajnokesélyes Újpest ellen lépünk pályára. Biztos, hogy a hazaiak lelkes szurkolótáboruk előtt mindent el fognak követni a győzelemért. Mi is szeretnénk jó rajtot venni, ezért szombaton mindent megteszünk, hogy ponttal, pontokkal térjünk haza. A játékosainknak tudásuk legjavát kell nyújtaniuk a sikerért!" – mondta a zöld-fehérek hivatalos honlapjának Pintér Attila, az ETO vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik