A Kaposvár komolytalan ajánlatot kapott Nikolicsért

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2010.01.16. 14:09
null
Úgy tűnik, Nikolics a tavasszal is a Kaposvár mezében játszik majd (Fotó: Czagány Balázs - archív)
Címkék
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi ügyvezetője, Illés János arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy az együttes legértékesebb futballistája, a bajnokságban ősszel tíz gólt szerző szerb Nemanja Nikolics a jelek szerint a télen nem vált csapatot, ugyanis az az ajánlat, amelyet eddig kaptak a támadóért, a somogyiak szerint komolytalan volt.  Hír még a klubbal kapcsolatban, hogy három próbajátékos csatlakozott Prukner László gárdájához.

„Nemanja Nikolics a nyári átigazolási időszak slágertémája lesz, ugyanis úgy tűnik, a télen nem adjuk el" – kezdte a Nemzeti Sport Online-nak adott nyilatkozatát a Kaposvári Rákóczi ügyvezetője, Illés János.

„Többen is érdeklődtek iránta külföldről, és konkrét ajánlatot is kaptunk érte, de az komolytalan volt, így terveink szerint a tavasszal is nálunk futballozik" – beszélt a Kaposvár legértékesebb játékosáról a sportvezető.

A csapat tehát nem gyengül a télen, viszont erősödhet, ugyanis a Kaposvölgye színeiben az ősszel a másodosztályban hét gólt szerző nigériai Egejuru Godslove már korábban aláírt, továbbá három próbajátékos is érkezett a Rákóczihoz.

 „Olasz védőt, szerb középpályást és brazil csatárt tesztelhet a napokban vezetőedzőnk, Prukner László. Szerződtetésükről a jövő héten döntünk, miután edzőmérkőzésen is megnéztük őket" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a kaposvári klub ügyvezetője, Illés János.

A somogyiak a jövő héten a szlovén első osztályú Lendvával és a horvát élvonalbeli Cibaliával is megmérkőznek.

Illés a távozókkal kapcsolatban elmondta, már korábban eldőlt, hogy Jovánczai Zoltánnal és Hegedűs Dáviddal szerződést bontanak (utóbbi játékosnak a térde nem bírja a terhelést, ami miatt lehet, hogy abba is kell hagynia a labdarúgást), míg Farkas Krisztián Szolnokon folytatja a pályafutását.

A sportvezető továbbá elismerte, korábban érdeklődtek a győri Dudás Ádám iránt, de már nincs napirenden az U20-as vb-bronzérmes futballista szerződtetése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik