Tarsoly Csaba szeretné kisöpörni Győrből a megélhetési sztárocskákat

Vágólapra másolva!
2009.05.29. 08:35
Akár a Győr is lehetett volna a szezon csapata. Ősszel az Egervári Sándort váltó szerb Dragoljub Bekvalac irányításával erős keret vágott neki a tavasznak, nem titkoltan azzal a céllal, hogy kijut a nemzetközi porondra. Nem sikerült. A bajnokságban értékes győzelmek mellett is botladozott a csapat, a kupadöntőt pedig gyakorlatilag hazai pályán bukta el a Budapest Honvéddal szemben. Csoda-e, ha Tarsoly Csaba klubtulajdonos ismét kritikusan fogalmaz? Információink szerint az ETO meghatározó futballistáitól is elköszönhetnek.
Stark Pétertől elköszönhetnek a győri vezetők
Fotó: Németh Ferenc
Stark Pétertől elköszönhetnek a győri vezetők
Stark Pétertől elköszönhetnek a győri vezetők
Fotó: Németh Ferenc
Stark Pétertől elköszönhetnek a győri vezetők

„Itt az idő, hogy végérvényesen kisöpörjük a magyar futballból azokat az elkényelmesedett megélhetési sztárocskákat, akiknek semmi más nem fontos, csak a pénz! (...) Akik nem érzik, hogy óriási megtiszteltetés egy 1904-ben alapított csapat tagjának lenni, azokra nincs szükség, és soha többé nem is fognak a Győri ETO mezében pályára lépni!”

Súlyos szavak: Tarsoly Csaba, a kupadöntőben vesztes ETO tulajdonosa nyilatkozta mindezt egy videofelvételen a kisalfold.hu internetes oldalon. Az üzletember elkeseredettsége, kritikája érthető: sem a bajnokságban, sem a kupában nem alkotott maradandót a Győr.

De kikre gondolhatott? Természetesen megkerestük az ETO tulajdonosát, ám ő elhárította érdeklődésünket.

Több, a csapathoz közel álló személy is megerősítette, hogy az ETO klubvezetősége elsősorban a gárda úgynevezett sztárjátékosaira haragszik, és rajtuk kéri számon a vártnál jóval gyengébb bajnoki szereplést, az elveszített kupadöntőt. Bajzát Péterről, Stark Péterről, Böőr Zoltánról és Tarmo Kinkről van szó.

Volt olyan bennfentes, aki elárulta: a Kispesten elveszített kupafinálé után hazafelé a buszon akadtak néhányan, akik örömmel konstatálták, hogy ezzel a nulla nullával alighanem megbuktatták Dragoljub Bekvalacot…

RÉSZLETEKET A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN OLVASHAT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik