Szertefoszlottak a ZTE csatárának álmai, mert nem mehet külföldre

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2007.08.27. 21:01
Nem mindennapi történet: Waltner Róbert, a Zalaegerszeg 29 éves támadója szívesen igazolt volna külföldre, s erre lehetősége is nyílt. A norvég első osztályban szereplő Tromsö meg is egyezett a magyarokkal a vételárban, ám a vevő hirtelen meghátrált. Az érintettek úgy érzik, valaki a háttérben jól kibabrált velük.

Waltner Róbert, a Zalaegerszeg támadója alig egy hónap múlva lesz 30 éves, és úgy érzi, egy álom beteljesülésétől fosztották meg, amiért nem lehet a norvég Tromsö légiósa. Ahogy a játékos elmondta: ilyen korban már nem minden nap kap ez ember külföldről ehhez hasonló, komoly ajánlatot.

Az északiak ugyanis komolyan gondolták a támadó szerződtetését – legalábbis egy ideig.

A norvég csapat részletes információkat kért a futballistáról. Majd mielőtt a szóban közölt, és az egerszegiek által elfogadott ajánlatot faxon is megküldték volna, személyesen akarták látni Waltner Róbertet. Illetve ezt megelőzően még kérdezősködtek.

A megszólaltatott Szekeres Tamás pedig, aki korábban a Tromsö légiósa volt, elmondta: ha a gárdának erőcsatárra van szüksége, akkor ne Waltner Róbertet szerződtessék. A norvégok pedig ekkor visszatáncoltak a vételtől.

A kedden megjelenő Nemzeti Sportban részletesen elolvashatja a kusza ügy hátterét. Az írásban megszólal Molnár Gábor játékosmegfigyelő, elmondja véleményét Nagy Ferenc, a ZTE elnöke, továbbá Waltner Róbert és Szekeres Tamás is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik