Másodszor nyert zsinórban Détári Lajos fiatal együttese

Vágólapra másolva!
2007.08.25. 21:43
Az FC Sopron csatára, Danilo Belic két góljával a hatpontos alsóházi mérkőzés főhősének bizonyult. A vendég rákospalotaiak ugyan rászolgáltak volna az egyik pontra, de a soproniak szerb légiósa ezt másképpen gondolta, és hat perccel a vége előtt a hazaiak javára döntötte el a találkozó sorsát.



Hiába beszélt Détári Lajos, az FC Sopron edzője a mérkőzés előtt játékosainak akaratról, alázatról és a lelkesedés jelentőségéről, az első negyedórában ebből nem sok látszott a hazai játékosokon.

A REAC jóval aktívabban, bátrabban kezdte a tabella második felében helyet foglaló két csapat összecsapását. A rákospalotaiak az agilis Madar Csaba révén a bal oldalról indulva többször is gólhelyzetbe kerültek, de Varga Zoltán, a hazaiak kapusa mindannyiszor a helyén volt.

A félidő közepén aztán rákapcsoltak a soproniak, innentől kezdve jóval kiegyenlítettebb lett a játék. S ahogy az lenni szokott: a vendégek által elpuskázott helyzetek megbosszulták magukat.

A 35. percben ugyanis egy szabadrúgás után egy védőről lecsúszó labdára Belic csapott le a leghamarabb, és a hazaiak csatára nem hibázta el a ziccert. Soproni vezetéssel fordultak tehát a csapatok.

A második játékrész elején faragták egymást a játékosok, mindkét oldalon villantak a sárga lapok a kemény belépők után. A rákospalotaiak egyszerűen nem találtak fogást a Sopronon, pedig a hazaiak ekkor igen pontatlanul játszottak. Aztán némileg váratlanul, de a mérkőzés képe alapján megérdemelten egyenlítettek a vendégek Torma Gábor megpattanó szabadrúgása révén.

Az egyenlítő találat után ismét kiegyenlítettebb lett az összecsapás. Úgy tűnt, döntetlennel zárul az egyenlő erők küzdelme. Csakhogy, egyvalaki, a soproniak csatárhőse, Belic másképp gondolta és 6 méteres fejesével a hazaiak javára döntötte el a találkozó sorsát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik