Alacsony színvonalú, góltalan rangadót láttak a nézők nyugaton

Vágólapra másolva!
2007.08.25. 21:38
A Soproni Ligában remekül rajtoló két csapattól, amely a héten a Ligakupában is győzelmet aratott, joggal várhattak a nézők magas színvonalú mérkőzést. Csalódniuk kellett. Az első félidőben jószerivel semmi sem történt és ez igaz a másodikra is. A 0-0 teljesen „megérdemelt”.
Gólképtelenek voltak a csatárok
Gólképtelenek voltak a csatárok
Gólképtelenek voltak a csatárok
Gólképtelenek voltak a csatárok

NB I, 6. FORDULÓ

Helyszín: Zalaegerszeg
Nézőszám: 7500
Játékvezető: Szilasi Sz.
Asszisztensek: Takács G., Márton Zs.
Tudósító: Polgár László
ZALAEGERSZEG GYŐR
1 Babalj 1 Sztevanovics
2 Dudics 9 Müller
5 Polgár 32 Stark
22 Miljatovic 26 Supics
4 Vulin 14 Völgyi
15 Diawara 25 Nikolov
16 Máté 5 Bank
10 Davidov 7 Jäkl
20 Tóth N. 8 Józsi
11 Pekic 10 Bogdanovics
9 Waltner 19 Bajzát
Vezetőedző: Vezetőedző:
Szlavko Petrovics Egervári Sándor
Csere: Diawara helyett Lukács T. (72.), Tóth N. helyett Koplárovics (72.), Polgár helyett Balázs Zs. (81.), ill. Nikolov helyett Tokody (75.), Bogdanovics helyett Kovács Z. (85.), Völgyi helyett Varga R. (90.)
Sárga lap: Supics (17.), Bajzát (28.), Müller (55.)

A héten a Győr 3-2-es győzelmet aratott az MTK ellen a Ligakupában, míg a hazaiak egy nappal később egy eső miatt pár percre félbeszakított meccsen 4-0-ra lemosták a Siófokot. Sajnos a két gárda ellőtte az összes puskaporát.

A tabellán elfoglalt helyek alapján a bajnokság nyugati rangadójának aposztrofálható összecsapáson a kék-fehérek és a zöld-fehérek 45 percen kerül keresztül semmit sem csináltak. Egy kis színt vitt a meccsbe Supics és Bajzát sárga lapja, de a kilátogató közel 7500 néző gólokra vágyott.

Bogdanovics a szünet után feltüzelve jött ki a pályára és rögtön a középkezdés után lőtt, persze méterekkel fölé. A második játékrész is kiábrándító volt, az első lövés, amely a kaput is eltalálta a 85. percben jött el.

A hajrában a csereként beállt Balázs Zsolt kétszer is gólt lőhetett volna, ám nem volt szerencséje. A döntetlen azt jelenti, hogy még sűrűbb lett az élmezőny, de a DVSC sikere miatt a Zalaegerszeg lecsúszott a dobogóról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik