Bükszegi Zoltán pótolja az Avellinóba távozott Kenesei Krisztiánt

Vágólapra másolva!
2007.08.06. 17:26
Holnaptól hivatalosan is a Vasas futballistája lesz Bükszegi Zoltán, aki Ciprusról tér vissza a magyar bajnokságba. A volt válogatott játékos kedden írja alá egy évre szóló szerződését.
Bükszegi Zoltán
Bükszegi Zoltán
Bükszegi Zoltán
Bükszegi Zoltán

Kenesei Krisztián az első fordulóban még játszott, és gólt is szerzett a Vasas színeiben, utána azonban nagy lehetőséghez jutott: Olaszországba igazolt, ahol a második liga újonca, az Avellino szerződtette.

A volt válogatott támadó távozása nagy érvágás a piros-kékeknek, ugyanis a tavasszal remekelt, és hamar közönségkedvenccé vált. Távozása után a vezetők azonnal megfelelő helyettes után néztek.

Bár többen is szóba kerültek Sitku Illésen át Tököli Attiláig, a Vasas hivatalos honlapjának híre szerint Bükszegi Zoltán lesz a befutó.

Az NB I-ben 1992-ben, még a BVSC-ben bemutatkozó rutinos játékos szóban már egy évre elkötelezte magát Mészöly Géza együtteséhez, kedden pedig alá is írja a szerződését.

A 31 éves játékos legutóbb Cipruson szerepelt, előbb a Nea Szalamina, majd az Alki Larnaca együttesében futballozott.

Ha már az Alki Larnacánál tartunk, a ciprusi együttes magyar kapust igazolt: a következő szezontól Bükszegi egykori BVSC-s csapattársa, Vezér Ádám áll a háló előtt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik