Most már illik nyerni is

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2006.08.18. 02:13
Címkék
A tallinni torna, valamint a Boszniában lejátszott két mérkőzés után ezúttal hazai pályán is bemutatkozik Meszlényi Róbert Eb-selejtezőkre készülő, immáron Gulyás Róbertet is a soraiban tudó válogatottja. A Pannon-kupán a macedónok, az észtek és a grúzok lesznek a mieink ellenfelei.
Most már mindenki ott van, a hét eleje óta a szombathelyi Claudius Szálló vendégszeretetét élvező magyar keretben, akire a szövetségi kapitány számíthat az augusztus 31-én, Kazanyban kezdődő selejtezőkön. Viszszatért a bihácsi túrát kihagyó Bencze Zoltán, valamint Németh István is. Fodor Gergely sérülése már a múlté.

Meszlényi Róbert 15 kosárlabdázó közül a Pannon-kupa után választja ki azt a tizenkettőt, akivel nekivág a jövő heti finnországi két tesztmérkőzésnek, majd az oroszok, csehek, belgák elleni selejtezősorozatnak. Az eddigi felkészülési találkozókon egyre inkább összekovácsolódott a csapat, ám győzni nem sikerült az észtek, az izraeliek, az ukránok és a bosnyákok ellen sem.

„Most már nyerni kell” – adta ki az ukázt Meszlényi Róbert, akinek véleményéhez csatlakozott az Ülker Istanbul színeiben parádés idényt záró Gulyás Róbert is.
„Csupán néhány napja dolgozom a kerettel, a torna végén biztosan többet tudok majd mondani a csapatról. Az biztos, hogy meg kell tanulnunk nyerni, de ez nagyon nehéz feladat” – mondta a 213 centis center.

Szavazás

Hányadik helyen végez férfiegyüttesünk a pótselejtezőben?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik