Gyulay Zsolt visszatért Újpestre

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2004.11.15. 20:26
Címkék
Egyelőre nincs ügyvezető igazgatója az Újpest FC-t működtető gazdasági társaságnak.
Mint arról beszámoltunk: múlt hét szerdán lemondott a posztról Sallói István, aki március óta látta el a feladatot. Az utódlásáról a későbbiekben gondoskodnak, de addig sem marad vezető nélkül a kft.
"Mivel eddig is én voltam a kft. tulajdonosának, a Viola Ball Rt.-nek a vezérigazgatója, az év végéig felügyelem majd a cég működését - mondta Gyulay Zsolt, aki korábban két esztendőn keresztül volt a Megyeri útiak ügyvezető igazgatója. - Ez csak átmeneti megoldás, nem kívánok végleg visszatérni a posztra. Az nagyon jólesett, hogy a játékosok is megkerestek, töltsem be én a tisztséget a jövőben. Azt hiszem, ez igazolja az elmúlt időszak munkáját. Sajnálom, hogy Sallói István elhagyta az egyesületet, már csak azért is, mert korábban én hoztam őt Újpestre. Igyekszem biztosítani majd a folyamatos munkát, és remélem, a játékosok megnyerik az előttünk álló két bajnokit és a kupamérkőzést."
Gyulay Zsolt, aki tulajdonrészszel is rendelkezik a sportvállalkozásban, elmondta még, hogy az Újpest iránt többen is érdeklődnek, de ennek - sajnos - nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani, mivel a megkeresések többsége nem túl komoly. Mindenesetre továbbra is elsődleges feladatának tekinti, hogy befektetőt vagy éppen megfelelő tulajdonostársat találjon a klubnak.

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik