Nagy Gábor most úgy érzi, mintha szórakozna vele a sors

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2004.09.20. 20:35
Címkék
Minden túlzás nélkül állítható, nagyon rossz napjuk volt az újpestieknek vasárnap.
A lila-fehérek hazai pályán simán, 4-1-re kikaptak a Soprontól, ezzel véget ért a több mint öt hónapja tartó veretlenségi sorozatuk. Ráadásul a találkozón Nagy Gábor is súlyos sérülést szenvedett, így az előttünk álló fél évben nem számíthat rá Mészöly Géza vezetőedző. Emlékezetes: az újpesti játékos a múlt csütörtöki VfB Stuttgart elleni UEFA-kupa-mérkőzésen oly szerencsétlen mozdulattal szerelte Kevin Kuranyit, hogy a német támadó bokája súlyosan megsérült, és egy hónapig nem is játszhat.
"Semmi különös nem történt, az oldalvonal mellett küzdöttem Szabó Ottóval, és egy rossz mozdulat után éreztem, hogy nagyon fáj a térdem - emlékezett vissza a vasárnap történtekre Nagy Gábor. - Amikor jeleztem, hogy nagy a baj, az orvosunk, Lejkó Dezső megvizsgált, és már hoztak is a kórházba. Most is itt vagyok… Túlestem már egy ultrahangos vizsgálaton, de sajnos bevizesedett a térdem, így egy artroszkópiás vizsgálat következik. A hátsó szalagok rendben vannak, de az elsők minden bizonynyal elszakadtak. Ez azt jelenti, hogy meg kell műteni, és legalább fél évet ki kell hagynom. Borzasztóan rosszul érzem magam. Ez is hasonló sérülés, mint amilyen Kevin Kuranyié volt a Stuttgart elleni meccsünkön, csak akkor őt kellett levinni a pályáról az összecsapásunk után. Mintha a sors szórakozna velem…"
Szintén a vasárnapi mérkőzéshez kapcsolódó információ: a kezdés előtt vehette át az Újpest az előző bajnokság legsportszerűbb csapatának járó kitüntetést, és a lilák a plakett mellett egymillió forintot is bezsebelhettek.
"A versenykiírásban is szerepel, hogy díjazzuk a legsportszerűbb csapatokat - mondta Szilágyi György, az MLSZ munkatársa. - A bajnoki mérkőzések után a találkozó ellenőre osztályozza az együtteseket. A pontozás hat összetevőből áll, s a legmagasabb átlagú klub nyeri meg a fair play versenyt. Ez az előző bajnokságban az Újpest volt. A nemzetközi összesítésben Magyarország a tizenhatodik helyen végzett."

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik