NB I B: Tatabánya–Nyíregyháza 1-0

MOLNÁR JÓZSEFMOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2004.05.01. 20:26
Címkék
SÁRGA LAP
Kovács Attila (nem engedte elvégeztni a szabadrúgást) a 6., Rajnay (megrúgta Müllert) a 15., Győri Z. (elgáncsolta Baloghot) a 27., Szatke (reklamálásért) az 51., Filipovics (nem engedte elvégezni a szabadrúgást) a 72., Tímár (megrúgta Szatkét) a 89. percben

SZÖGLETARÁNY: 6:4 (4:1)

51. perc: A Filipovics lerántásáért megítélt büntetőből Balogh Zoltán jobb belsővel helyezett a bal alsó sarokba. 1–0

A két feljutásra pályázó csapat NB I B-s látványos, küzdelmes csatát vívott. A Tatabánya az első perctől kezdve igyekezett minél több helyzetet kidolgozni, míg Herédi Attila együttese, inkább a pontrúgásokra és a kontrákra épített. A számos helyzetet kidolgozó tatabányaiak egy – jogos – 11-essel szereztek vezetést, és noha a bosnyák Almir Filipovics növelhette volna az előnyt, Détári Lajos együttese csak az utolsó pillanatban lélegezhetett fel. A Tatabánya helyzetei alapján megérdemelten nyert, és ezzel továbbra is harcol a feljutásért. A vendég Spartacus (hiába érkezett szakmai igazgatónak Várhidi Péter) egyre távolabb kerül az élvonaltól.

Mestermérleg
Détári Lajos:
– Nagyon jó mérkőzésen igazán remek jó ellenfelet sikerült legyőznünk. Megyünk tovább…
Herédi Attila: – Nagyon készültünk erre a rangadóra. A meccs egyenlő erők küzdelmét hozta, végül az a csapat győzött, amelyik egy gól tudott szerezni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik