NB I B: Dunakanyar Vác–Bp. Vasas 1-2

FEKETE GYÖRGYFEKETE GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2004.05.01. 20:33
Címkék
SÁRGA LAP
Barabadze (Gaál felvásásáért) a 29., Bárányos (reklamálásért) a 45., Vass (Bozori lerántásáért) a 65., Bari (reklamálásért) a 71., Tóth A. (reklamálásért) a 71., Bardi (reklamálásért) a 75., Zachar (Kovrig buktatásáért) a 81. percben.
KIÁLLÍTVA
Tóth A. (a 71. percben)

SZÖGELETARÁNY: 0:6 (0:5)

39. perc: Bárányos jobb oldali beadását Weitner csúsztatta fejjel, hat méterről a jobb alsó sarokba. 0–1
44. perc: Bárányos az alapvonalról gurított vissza Kovrig elé, aki futtából, 15 méterről, ballal, félmagasan a jobb kapufa mellett lőtt a hálóba. 0–2
62. perc: Gulyás szerzett labdát a Vasas térfél közepén, remekül futtatta a balösszekötő helyén kilépő Bozorit, aki egy csel után 13 méterről a jobb alsó sarokba gurított. 1–2
71. perc: Bari sárga lapot kapott reklamálásért, melyet érthetetlen módon Tóth András sem bírt szó nélkül megállni, ezért először sárga lapot kapott, majd utána egy újabb megjegyzésért villant a piros kártya is.

A Vasas már az elején támadólag lépett fel. A 39. percben meg is született a vezető gólja, majd a félidő zárása előtt kettőre nőtt a fővárosiak előnye. A fordulást követően egy tüzesebb Vác futott ki a folytatásra, míg a Vasas előnye tudatában visszavett teljesítményéből. Ennek köszönhetően több helyzet is kialakult Posza Zsolt kapuja előtt, és a 62. percben a szépítő találatot is megszerezte Bozori Balázs. A gól után értetlen módon elvesztették fejüket a Vasas játékosai, és több szabálytalanság és rengeteg reklamálás tarkította a mérkőzést, és Tóth Andrásnak sikerült kiállíttatnia is magát.

Mestermérleg
Szabados György:
– Túlságosan tiszteltük ellenfelünket, és mire elhittük, hogy van keresnivalónk, már kifutottunk az időből.
Tamási Zsolt: – Egy abszolút kézben tartott mérkőzést tettünk saját magunknak nehézzé, de összességében azért így is megérdemelten nyertünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik