Keresik még az MTK klubházának rongálóját

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2004.04.14. 20:34
Címkék
A hét végi fordulóban az MTK a Ferencvárost fogadja, ám keddig nem lehetett biztosat tudni arról, hogy melyik pályán lesz a mérkőzés. Amint arról már beszámoltunk, a rendőrség korábban úgy határozott, hogy a bajnoki címvédő biztonsági okokból nem fogadhatja saját stadionjában az Újpestet és a Fradit.
Az NSO ajánlja:



Bajnoki adatbank
Fordulóról fordulóra
A bajnokság végeredménye
Góllövőlista
Bajnoki múlt


Szavazás

Ki nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az NSO ajánlja:



Bajnoki adatbank
Fordulóról fordulóra
A bajnokság végeredménye
Góllövőlista
Bajnoki múlt


Szavazás

Ki nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Noha a lila-fehérek elleni összecsapást végül mégis a Hungária körúti arénában rendezték meg, szerdáig nem járultak hozzá az illetékesek ahhoz, hogy a listavezető elleni 90 percet a Hidegkuti-stadionban bonyolíthassák le. A rendőrségi pályabejárása után azonban eldőlt, hogy a vasárnapi bajnokit mégis a saját otthonában rendezi meg az MTK. Néhány apróbb módosítást ugyan a házigazdának még végre kell hajtania a lelátón, ám a szükséges munkálatokat a rangadó kezdetéig elvégzik.
A hét végén amúgy támadás érte az MTK klubházát. Ismeretlen tettes kövekkel bedobta az épület néhány ablakát. Fülöp Ferenc nem kívánt találgatásokba bocsátkozni azzal kapcsolatosan, mi motiválhatta az elkövetőt, de mint mondta, az ügy vélhetően nincs összefüggésben a Fradi-meccsel.
Az örökrangadóval kapcsolatos információ még, hogy Czvitkovics Péter ismét a felnőttcsapattal készül, és hogy az FTC-szurkolók csak elővételben, az Üllői úti stadion jegypénztáraiban vehetnek belépőt 1000 forintért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik