NB I B: BKV Előre–Hévíz FC 0–0

UGRÓCZKY KÁROLYUGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2004.04.04. 21:29
Címkék
SÁRGA LAP
Jakab (visszahúzta Takács Andrást ) a 15., Kőrösi (megrúgta Csopakit) a 43., Takács A. (reklamálásért) a 78. percben

SZÖGLETARÁNY: 5:2 (1:2)

A táblázaton jelentős a különbség a két csapat között az Előre javára, ebből azonban az első félidőben nem sok látszott. A Hévíz nemcsak egyenrangú ellenfél volt, hanem időnként formás akciókat is vezetett. A BKV ebben az időszakban adós maradt az utóbbi hetekben megszokott jó produkciójával. A játék irama és színvonala sok kívánnivalót hagyott maga után. Egyik csapat sem tudott tartós fölényt kiharcolni, bár mindkét együttesben akadt egy-egy jobb teljesítmény. A hazaiaknál Ruppert Gábor, a vendégeknél pedig Kőrösi András jeleskedett. A szünet után nyolc perc alatt három nagy helyzetet hagyott ki a BKV Előre. Sorrendben Károlyi Róbert, Csopaki István és végül a csereként beálló Varga Attila hagyott ki nagy lehetőséget. Egyre nagyobb fölénybe került a hazai gárda, a vendégek alig-alig lépték át a felezővonalat. Felbillent a pálya, de az Előre játékosain továbbra is a tavaszi fáradtság jelei mutatkoztak. A mérkőzés hajrájában eldönthette volna a mérkőzést a BKV, de előbb Simon Attila, majd Károlyi hibázott százszázalékos helyzetben, így maradt a döntetlen.

Mestermérleg
Krecska János:
– Ezúttal is bebizonyosodott, hogy nem elég a helyzetek sokaságát kidolgozni, azokból legalább egyet illik értékesíteni, mert különben ilyen eredmény születik.
Menczeles Iván: – Egy olyan jó csapat ellen, mint a BKV Előre, az egy pontot remek eredménynek tartom. Bízom a csapatomban és természetesen magamban is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik