NB I B: Kaposvár–Pápa 0–1

JUTASI RÓBERTJUTASI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.11.16. 21:12
Címkék
SÁRGA LAP
Lászka (Máté buktatásáért) a 11., Kvasz (felrúgta Andruskót) a 17., Horváth Z . (Lászka megrúgásáért) a 34. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:1 (0:0)
20. perc: Stevica kapott a jobb oldalon mélységből jó indítást, lefutotta a védőket, befelé húzott, majd a kifutó Balajcza fölött éles szögből a jobb sarokba emelt. 0–1

A pápaiak ügyes adogatások után gyors indításokkal próbálkoztak, de egy ideig ezek nem vezettek eredményre. Ez altathatta el a Rákóczit, mert a 20. percben, mint derült égből a villámcsapás, jött a gól. A szünetben a Rákóczi-stadionban felgyúltak a reflektorok, ám ez csak amolyan formaság volt, hiszen még világos volt a játéktéren. A 63. percben Andruskó Attila fejelt nagy helyzetben fölé, igaz, a vendégvédelem is szilárdan állt a lábán, miként Szép kapus is sok labdát tett ártalmatlanná. A másik oldalon egy szabadrúgás után Kvasz Krisztián lehetetlen helyzetből a lécet találta el. Ahogy telt az idő, egyre nyomasztóbbá vált a Kaposvár fölénye, szinte végig ott tanyázott a hazai együttes az ellenfél tizenhatosának környékén – hiába.

Mestermérleg
Prukner László:
– Nem játszottunk jól.
Szabó András: – Az első játékrészben azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk, a második félidőben viszont magunkra húztuk a Rákóczit, s nehézzé tettük a meccset.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik