Tatabánya–Lombard FC Haladás 0–2

MOLNÁR JÓZSEFMOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2003.05.24. 23:04
Címkék
GÓLSZERZÔ
Tóth Péter a 3. percben tíz méterről, balról, jobbal a kapu bal oldalába lőtt (0–1). Nagy Sándor a 74. percben Kovács Attila alapvonalról visszaemelt labdáját fejelte nyolc méterről a jobb alsó sarokba (0–2)

SÁRGA LAP
Hornyák (lerántotta Nagy Sándort) a 22., Vejmola (visszahúzta Kincsest) a 28., Kellner (kezezésért) a 41., Tóth P. (lerántotta Dulit) a 44., Kaj (visszahúzta Demét) a 68., Farkas Viktor (megrúgta Dupait) a 71., Czeglédi (megrúgta Vejmolát) a 81. percben

SZÖGLETARÁNY: 13:2 (7:1)

Bíró Péter: "Köszönünk mindent…, …de csak a pénz az, ami számít?” Ilyen felirat volt olvasható a tatabányai szurkolók transzparensén, amellyel a Tatabányán sok sikert megélt és erre az egyetlen mérkőzésre visszatért Bíró Pétert köszöntötték. A mérkőzés előtt Détári Lajos hajtós, jó meccsre buzdította játékosait, akik komolyan vették az utasítást. A Haladás ugyanis már a harmadik percben megszerezte a vezetést, és Tóth Péter mintaszerű akcióból született gólja után húsz perc alatt akár el is dönthette volna a három pont sorsát a vendégegyüttes. A vendégek helyzetei azonban sorra kimaradtak, sem Somfalvi Csaba sem pedig Kincses Péter nem talált a remekül védő Lipták József hálójába. A második félidőben átvette az irányítást a Tatabánya, és több alkalommal egyenlíthetett volna. A hazaiak mezőnyfölényét jelzi az elvégzett szögletek száma. A sarokrúgásokból Balogh Zoltán és Vincze István is gólt szerezhetett volna, ám a másik nagy öreg, Balogh Tamás kiválóan látta el feladatát. A Lombard FC a szünetben beállt Kovács Attila által vezetett kontrákra épített, és egy ilyen akció végén született meg a második gól, melynek előkészítője és szerzője is ünnepelt futballista volt egykor Tatabányán. A vendéglátók az utolsó percig küzdöttek, hogy legalább a becsületgólt megszerezzék, ám a fiatal Tóth Zoltán egyszer sem tudott a kapuba találni. A közepes színvonalú mérkőzésen aratott győzelmével a Haladás esélyes a feljutásra.

Mestermérleg
Török József:
– Mást nem tudok tenni, mint hogy gratulálok a Haladásnak.
Détári Lajos: – Nagyon nehéz mérkőzésen, értékes három pontot szereztünk, a jól játszó Tatabánya ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik