NB I B. FC Tatabánya–Pápai ELC 0–1

MOLNÁR JÓZSEFMOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2003.05.10. 22:42
Címkék

GÓLSZERZÔ
Plókai az 50. percben Gajda alapvonalról visszafejelt labdáját vágta tíz méterről hatalmas erővel, jobb külsővel a jobb felső sarokba (0–1)

SÁRGA LAP
Lászka (felvágta Weiszt) a 32., Kvasz (reklamálásért) a 61., Deme (ellökte Kvaszt) a 68., Hegyi (visszahúzta Weiszt) a 69., Máj (megrúgta Radicsot) a 74., Sipos (lerántotta Weiszt) a 88. percben

SZÖGLETARÁNY: 6:3 (3:2)

Hazai pályán nem remekelt mostanában a Tatabánya. A hazai csapat szurkolói éppen ezért elégedetlenek a csapat teljesítményével. A kritikával tisztában vannak a csapat edzői is, akik a Pápa ellen mindenképpen jobb játékra buzdították Hornyák Vendeléket. A hazaiak ennek megfelelően, ám a tét miatt kissé nehézkesen játszották végig az első félidőt, melyben több alkalommal komoly helyzetig is jutott a Tatabánya. Tóth Zoltán és Mogyorósi József próbálkozásai mellett a pápai Plókai Attila és Puglits Gábor is gólt szerezhetett volna. Két egyenlő képességű csapat küzdelmében a szünet utáni percekben született meg a győztes találat. A tatabányai védők ügyetlenkedését Plókai Attila bivalyerős lövéssel használta ki. A gól után az utolsó pillanatokig robotolt a Tatabánya, ám sem Duli Zsolt, sem Tóth Zoltán nem talált a vendégek kapujába. A 70. percben Máj Gábor fejese is csak a kapufán csattant. A hazai csapat mindenképpen rászolgált volna legalább az egyik pontra, ám a gyengébb napot kifogó Pápa némi szerencsével megnyerte a mérkőzést.

Mestermérleg
Török József:
– Gratulálok a Pápának.
Pintér Attila: – Volt olyan mérkőzés, amikor jobban játszottunk, mégsem tudtunk pontokat szerezni. Most ez fegyelmezett játékkal sikerült.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik