NB I B - Kecskemét-Lombard 2-1

FARKAS MIHÁLYFARKAS MIHÁLY
Vágólapra másolva!
2003.04.23. 23:28
Címkék
GÓLSZERZŐ
Oross a 19. percben öt méterről Balogh Tamás lába között a kapu közepébe gurított (1–0). Nagy Sándor a 22. percben betört a büntető területen belülre, majd Nagy Zsolt fölött a jobb sarokba emelte a labdát (1–1). Kovrig a 49. percben 25 méterről, szabadrúgásból a bal felső sarokba bombázta a labdát (2–1)
SÁRGA LAP
Árki (Szabó Attila fellökéséért) a 41., Lőrinc (Barna Csaba felvágásáért) az 59., Szirtesi (Árki megrúgásáért) a 68., Nagy N. (reklamálásért) a 75., Zsolnai (reklamálásért) a 88. percben
SZÖGLETARÁNY: 5:3 (2:1)

A két csapat játékán egyáltalán nem látszott, hogy csaknem tíz hely a különbség közöttük a tabellán. A Kecskeméti FC ugyanis bátran kezdett, sőt, a 19. percben egy szemtelen góllal a vezetést is megszerezte. Sokáig nem örülhettek a hazai labdarúgók, mert három perc elteltével kihasználta a KFC védelmének megingását a Haladás, és Nagy Sándor révén egyenlített.
A Kecskemét a bekapott gólt követően továbbra is lendületben maradt, amit Szabó Attila, majd Kovrig Ákos jól eltalált lövése is jelzett, azonban a labda mindkét alkalommal néhány centiméterrel elkerülte a kaput. A szünet után már az a néhány centiméter sem hiányzott, Kovrig Ákos ugyanis szabadrúgásból bombagólt lőtt a bal felső sarokba.
A Szombathely minden erejét mozgósította az egyenlítés érdekében, de a remekül küzdő Kecskemét jól állta a vendégcsapat rohamait, és begyűjtötte a három pontot.

Mestermérleg

Kiprich József:
– Nagyon fegyelmezett játékkal véleményem szerint megérdemelten nyertük meg ezt a fontos összecsapást.

Glázer Róbert: – Egy jól eltalált lövés eldöntötte a mérkőzést. Az első félidőt átaludtuk, a másodikban pedig hiába rohamoztunk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik