NB I B. Kecskemét–BKV Előre 0–1Kimaradt hazai helyzetek

FARKAS MIHÁLYFARKAS MIHÁLY
Vágólapra másolva!
2003.04.19. 22:58
Címkék

GÓLSZERZÔ
Mészáros az 55. percben Vörös beadását hét méterről a bal felső sarokba csavarta (0–1)

SÁRGA LAP
Kovács A. (Barna Csaba felvágásáért) a 42., Sallai (reklamálásért) a 46., Ruzsics (időhúzásért) a 73., Kasza (Földvári feltartásáért) a 76., Kollár (Mészáros fellökéséért) a 77. percben

KIÁLLÍTVA
Ruzsics a 92. percben

SZÖGLETARÁNY: 9:3 (5:2)

Szerdán még a Hungária körúton, a Ferencváros elleni Magyar Kupa-elődöntőben kellett bizonyítaniuk a BKV Előre futballistáinak, szomba-ton pedig már a Kecskemét otthonában igyekeztek megszerezni a három bajnoki pontot. Az össze-csapás nagy kérdése az volt, mennyit vett ki a közlekedésiekből a hétközi találkozó, ám mint a találkozó végére kiderült, a vendégek bírták az iramot, sőt…
A támadásvezetéseken már az első perctől kezdve jól érzékelhető volt, hogy mindkét csapat győzelemre játszik, gólt azonban egyik gárda sem tudott szerezni az első féidőben. Holott nagy ziccere a hazai és a vendégegyüttesnek is akadt. Előbb a 35. percben a Kecskemét futballistája, Szabó Attila találta telibe a felső lécet, majd a BKV középpályása, Mónos Tamás perdített közelről kapura, ám Kovrig Ákos a gólvonalról estében kihúzta a labdát, s megmentette ezzel csapatát attól, hogy hátrányba kerüljön.
A szünetet követően egy védelmi hibát kihasználva hamar vezetést szerzett a pesti együttes. A hazai kecskemétiek ekkor nagyobb sebességfokozatra kapcsoltak: egymás után dolgozták ki a gólhelyzeteket, de Barna Csaba kapufáján kívül többre nem futotta. A lefújás előtt Nebojsa Ruzsics szándékos kezezésért megkapta második sárga lapját, így néhány másodperccel a társai előtt indulhatott zuhanyozni.
Ez azonban már szinte semmin sem változtatott, hiszen a három bajnoki pontot a vendég BKV Előre szerezte meg.

Mestermérleg
Kiprich József:
– Ilyen meccset nem szabad elveszíteni… Sorra dolgoztuk ki helyzeteinket, de azok sajnos megint kimaradtak.
Dajka László: – Végig kontrára játszottunk. Sok helyzetet alakítottunk ki, de el kell ismerni, az ellenfélnek legalább annyi lehetősége volt, mint nekünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik