NB I B. – Tatabánya–Nyírség 1–2

MOLNÁR JÓZSEFMOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2003.04.05. 23:57
Címkék

GÓLSZERZÔ
Lakatos a 13. percben egy kipattanó labdát lőtt jobbal 18 méterről a jobb alsó sarokba (0–1). Weisz a 28. percben egy kontrát követően Tóth Zoltán átadásából lőtt jobbról jobbal
a kapu közepébe (1–1). Győri Z. a 85. percben Gaál beíveléséből fejelt kilenc méterről a bal alsó sarokba (1–2)

SÁRGA LAP
Kiskapusi (megrúgta Baloghot) a 73., Máj (visszahúzta Bardit) a 86. percben

SZÖGLETARÁNY: 6:6 (1:3)
Az időjárás valamennyi arcát megmutatta a kilencven perc alatt. A napsütésből és az elviselhető melegből zord, szeles hideg lett, és ez nagyban befolyásolta a két csapat játé-
kát is.
A mérkőzés döntő részében egyenlő erők küzdelme folyt a pályán: valódi helyzetet sokáig egyik csapat sem tudott kialakítani, és a Nyíregyháza vezető gólja is tulajdonképpen helyzet nélkül született. Lakatos István távoli bombáját követően a Tatabánya átvette az irányítást, és az első félóra végén többet támadó Nyíregyháza ellen egy látványos kontratámadást követően egyenlített. Az első félidő végén váltakozva forogtak veszélyben a kapuk, ám gól csak a záró sípszó előtt néhány perccel esett.
A második 45 percben talán kicsit jobban játszó Tatabánya már-már elkönyvelhette, hogy megőrzi hazai veretlenségét, ám Gaál László beadását Győri Zoltán váratlanul gólra tudta váltani.
A döntetlen igazságosabb eredmény lehetett volna.

Mestermérleg
Török József:
–Gratulálok a Nyíregyházának.
Kis Károly: – A hajrában nyújtott jobb teljesítményünkkel megítélésem szerint megérdemelten nyertünk a tatabányai stadionban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik