Megszavaztuk Dzseninek az év gólját!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.01.30. 11:01
Címkék
Drága Kötény-olvasók, ti mindig adtok okot arra, hogy büszke legyek rátok: most például már hivatalos, hogy a ti szavazataitokkal Marozsán Dzseniferé...

Drága Kötény-olvasók, ti mindig adtok okot arra, hogy büszke legyek rátok: most például már hivatalos, hogy a ti szavazataitokkal Marozsán Dzseniferé lett az év válogatott gólja Németországban. Amikor a szavazásról írtam, még javában Mbabi vezetett, ám ti néhány óra alatt nemhogy megfordítottátok az állást, de meg is nyertétek a versenyt! Köszönöm nektek, Dzsenifernek pedig szívből gratulálok (gondolom, mindannyiunk nevében), hiszen megérdemelte!Drága Kötény-olvasók, ti mindig adtok okot arra, hogy büszke legyek rátok: most például már hivatalos, hogy a ti szavazataitokkal Marozsán Dzseniferé lett az év válogatott gólja Németországban. Amikor a szavazásról írtam, még javában Mbabi vezetett, ám ti néhány óra alatt nemhogy megfordítottátok az állást, de meg is nyertétek a versenyt! Köszönöm nektek, Dzsenifernek pedig szívből gratulálok (gondolom, mindannyiunk nevében), hiszen megérdemelte!

"Nagyon örülök, hogy a szurkolók is elismerik a teljesítményemet, hálás vagyok nekik érte. A gól valóban az egyik legszebb volt, amit valaha lőttem"

A végeredmény:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik