DVTK: szerződést hosszabbított a litván center

Vágólapra másolva!
2024.06.13. 16:56
Még egy évig biztosan marad a litván center (Fotó: Nagy Gábor)
Szerződést hosszabbított Monika Grigalauskyte, a női kosárlabda NB I-ben aranyérmes DVTK Hun-Therm litván játékosa – jelentette be a klub csütörtökön.

A klub csütörtökön közölte, hogy a tavaly januárban érkezett center a 2024–2025-ös idényben is Miskolcon marad. A 32 éves játékos elmondta, még a szezon vége előtt megkezdték a tárgyalásokat, és hamar megegyezés született a közös folytatásról.

Nagyon szeretem a csapatot és az atmoszférát is. Sok helyen megfordultam pályafutásom során, de ami itt Diósgyőrben van, az tényleg különleges. A családom is nagyon jól érzi itt magát, nem is gondolkoztam azon, hogy váltani szeretnék, mert itt tényleg minden csodálatos” – fejtette ki.

A tervekről szólva a 191 centis kosaras kijelentette, bajnokként nem kell selejtezőt vívniuk az Euroliga-főtábláért. Az elmúlt idényben negyeddöntősök voltak, így mostantól sokkal jobban fognak készülni ellenük a riválisok, de hazai pályán bárki ellen lesz esélyük nyerni. Idehaza az idei ezüst után szeretné megnyerni jövőre a Magyar Kupát, emellett a bajnoki címvédés is a célok között szerepel.

A múlt héten egy másik légiós, a francia válogatottal az olimpiára készülő Ana Tadic is bejelentette, hogy a következő évadban is a miskolciakat erősíti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik