Kosárlabda: Kiss Virág remekelt, Golomán a Girona legjobbja volt

Vágólapra másolva!
2024.01.14. 11:41
null
A magyar válogatott Kiss Virág remekelt klubjában (Fotó: Koncz Márton)
Kiss Virág remek teljesítménnyel vette ki a részét a Mersin győzelméből a török női kosárlabda-bajnokságban, a Gironát erősítő Golomán György pedig csapata legjobbja volt a spanyol kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában.

 

A februári, soproni olimpiai selejtezőre készülő magyar női kosárlabda-válogatott alapembere, Kiss Virág – a klub honlapja szerint – 28 perc alatt 17 pontot és 6 lepattanót gyűjtött szombaton a Bursa otthonában 85–54-re megnyert meccsen. Az Euroligában is érdekelt Mersin 19 forduló után 13/6-os győzelmi mérleggel a negyedik helyen áll a 15 csapatos török élvonalban.

Mersinből decemberben a francia Carolo Baskethez igazolt Studer Ágnes 20 perc alatt 6 pontot gyűjtött a Hainaut Basket csarnokában, a meccset a hazaiak nyerték meg hosszabbítás után 71–65-re.

A Gironát erősítő Golomán György csapata legjobbja volt a spanyol kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában. A katalán együttes – honlapja szerint – szombaton hazai pályán 86–84-re kikapott a Palenciától, a magyar válogatott légiós 20 perc alatt 16 ponttal és négy lepattanóval remekelt.
A Girona 7/11-es győzelmi mérleggel a 18 csapatos ACB Liga 14. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik