Kosárlabda: Határ Bernadett hat ponttal debütált – körkép

Vágólapra másolva!
2023.12.30. 23:08
null
Határ Bernadett hat ponttal mutatkozott be spanyol csapatában (Fotó: Koncz Márton)
Határ Bernadett hat ponttal járult hozzá a Perfumerías Avenida 77–57-es hazai sikeréhez a Kutxabank Araski ellen a spanyol női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának szombati játéknapján.

 

A liga honlapja szerint a magyar játékos 15 percet töltött a pályán új csapatában – amelyben ez volt az első mérkőzése –, és szerzett négy lepattanót is. A salamancai együttes a tabella harmadik helyén áll.

Wentzel Nóra ugyancsak hat pontot dobott, az Enea AJP Gorzów pedig 110–62-re nyert az MKS Pruszków otthonában a lengyel élvonalban. A Gorzów továbbra is második a tabellán.

Hanga Ádám is hat pontot szerzett, a Crvena zvezda pedig odahaza 80–48-ra verte a bosnyák KK Igokeát az ABA Ligában, amelynek tabelláját a belgrádiak vezetik.

Golomán György 13 pontja is kevés volt a Basquet Gironának, amely otthon 93–85-re kikapott a Baskoniától a spanyol élvonalban, és sorozatban negyedik veresége után 12. a tabellán.

Rosco Allen 15 ponttal és 10 lepattanóval a mezőny második legeredményesebb játékosa volt, a Kavaszaki Brave Thunders pedig otthon 77–55-re verte a Nagoja Diamond Dolphins együttesét a japán férfibajnokságban. Csapata második helyen áll a középső főcsoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik