Férfi kosár: Mindig hálás leszek a Real Madridnak – Hanga Ádám

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.06.25. 09:30
null
„Egy ölelés mindenkinek és… Hala Madrid!!!” (Fotó: Hanga Ádám Facebook-oldala)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid nem hosszabbított szerződést a magyar válogatott kosárlabdázóval, Hanga Ádámmal, aki így távozik a klubtól. Hanga a Facebook-oldalán reagált az elválásra.

„A mai nappal pályafutásom újabb szakasza ért véget – kezdte posztját Hanga Ádám posztja. – Hihetetlen két év volt, és nagyon élveztem a pályán és azon kívül is az itt töltött időt. Mindig hálás leszek a Real Madrid Basketnek, amiért lehetőséget adott nekem, hogy a legfontosabb címekért és díjakért szállhassak versenybe.

Természetesen a szeretetem egy cseppet sem csökken azok irányában, akik nap mint nap segítették munkámat: a személyzet, az edzők, az orvosi stáb, a menedzserek, az elnök és természetesen a csapattársaim. Köszönöm szépen mindenkinek!

Ezúton is szeretném kifejezni hálámat minden madridistának! Nagyszerű emlékeket viszek magammal, sok döntőt és több címet a vitrinben, amelyek közül kiemelkedik a legfontosabb: a Turkish Airlines EuroLeague 2023-as bajnoka!

A legjobbakat kívánom a klubnak, és remélem, hogy az utunk így vagy úgy a jövőben újra keresztezi egymást.

Egy ölelés mindenkinek és… Hala Madrid!” – írta a magyar válogatott játékos.

A Marca úgy tudja – ahogyan azt mi is megírtuk –, hogy a magyar játékos nem marad sokáig klub nélkül, s várhatóan egy másik euroligás együttesben folytathatja pályafutását – a madridi sportlap szerint a korábbi madridi edző, Pablo Laso által irányított Bayern München, valamint az idei Euroliga-döntős Olympiakosz is igényt tart Hanga Ádám játékára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik