Női kosár: Székely Norbert keretet hirdetett a válogatott májusi összetartására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.07. 14:50
Tizennyolc fős kerettel kezdi meg május 9-én a csaknem egy hónapos összetartását a női kosárlabda-válogatott. Székely Norbert olyan játékosoknak is lehetőséget ad a bizonyításra, akik az eddigi Eb-selejtezőkön nem vagy csak keveset léptek pályára.


A szövetségi kapitány az utánpótlás-válogatottakban érdekelt fiataloknak sem küldött meghívót, ők a saját korosztályukkal készülnek a nyári világeseményekre.
A szövetségi kapitány az utánpótlás-válogatottakban érdekelt fiataloknak sem küldött meghívót, ők a saját korosztályukkal készülnek a nyári világeseményekre.

A válogatott öt edzőmérkőzést is játszik a felkészülés során: előbb május 24-én és 25-én Prágában csap össze kétszer a házigazdákkal, majd június 1. és 3. között Landerneau városában mérkőzik meg háromszor a franciákkal.

A NŐI KOSÁRLABDA-VÁLOGATOTT KERETE
Dubei Debóra
(Sopron Basket),Raksányi Krisztina(Aluinvent DVTK Miskolc),Licskai Zsófia(PEAC-Pécs),Simon Zsófia(CMB Cargo Uni Győr),Katona Szidónia(VBW CEKK Cegléd),Varga Zsófia(CMB Cargo Uni Győr),Aho Nina Daniella(Duquesne, USA),Mansaré Anna Manty(Atomerőmű KSC Szekszárd),Bálint Réka(Atomerőmű KSC Szekszárd),Szabó Fanni Andrea(Aluinvent DVTK Miskolc),Horváth Bernadett(MTK-Budapest),Hegedűs-Őri Györgyi(ZTE NKK),Weninger Virág(Sopron Basket),Nagy Dóra(Aluinvent DVTK Miskolc),Bach Boglárka(Aluinvent DVTK Miskolc),Határ Bernadett(Sopron Basket),Zele Dorina(Aluinvent DVTK Miskolc),Barnai Judit(BEAC Újbuda).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik