Női kosár: Fegyverneky 2020-ig hosszabbított Sopronban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.16. 18:12
null
Fegyverneky Zsófia 2020-ig a Sopront erősíti (Fotó: Tóth Zsombor)
Fegyverneky Zsófia 2020-ig meghosszabbította szerződését az Uniqa Sopron női kosárlabdacsapatával – adta hírül szerdán a klub.



„Nagyon örülök, hogy még három évig soproni játékos lehetek. Az elmúlt hat évben beigazolódott, hogy milyen jó döntést hoztam, amikor ideigazoltam. Sopron lett az otthonunk a családommal, minden úgy alakult a pályán és azon kívül is, ahogy szerettem volna. Szinte azonnal igent mondtam! Nagy terveim vannak még a következő három évre, de már csak a Sopronnal!" – nyilatkozta boldogan a soproniak csapatkapitánya, aki 2011-ben Pécsről igazolt mostani csapatához.

„Az én számomra óriási jelentősége van ennek a kontraktusnak – kezdte boldogan a hír kommentálását az ügyvezető Török Zoltán. – Zsófi az a játékos, aki játékával, hozzáállásával akkor is hitet tudott adni nekünk, amikor rengetegen fordultak el mellőlünk, és szűkös anyagi lehetőségeink mellett vagy csak egyszerűen a sport törvényei okán veszítettünk vagy éppen hírnevünkhöz nem méltó módon szerepeltünk a nemzetközi porondon. Vannak legendás játékosai történelmünknek, és én hiszem, hogy ennek a szerződésnek az aláírásával egy újabb formálódik. Mi mindig hosszú távra tervezünk, és igyekszünk ennek szellemében gondolkozni is. Az utóbbi időben jobbára csak a fiatalokról beszéltünk a jövő kapcsán, ám a szilárd alapok megteremtése nélkül nincs nyugodt háttér és nevelőmunka. Nálunk az utóbbi időszakban a pályán Zsófi testesíti meg mindezt! Az újabb megállapodás aláírása szimbolizálja mindazt, amit klubfilozófiának hívunk, nem mellékesen pedig ékes példa arra, hogy létezik még klubhűség a világon!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik