Férfi kosár: Hangát is be lehet szavazni az All-Star-gálára

SZÉP GÉZA (KEZDŐ5.HU)SZÉP GÉZA (KEZDŐ5.HU)
Vágólapra másolva!
2014.12.11. 13:02
null
2015. január 17-én Veronában, immár 33. alkalommal rendezik meg az olasz férfi kosárlabda-bajnokság hagyományos All-Star-gáláját. Idén a Serie A-ban pattogtató kiválóságunk, Hanga Ádám is ott van a beszavazható jelöltek között. December 15-ig voksolhatunk.

Hanga Ádámnak először nyílhat lehetősége egy európai élbajnokság ilyen rangos eseményén szerepelni. Így lehet szavazni rá:

A szavazás fő oldala – itt tudunk Ádámra (is) szavazni, a „Squadre” menüpont legördülő menüjéből kiválasztjuk a Sidigas Avellinót, majd ott Hanga Ádám fotójára kattintva máris felvettük őt a listánkra. Ezt követően kedvünkre csemegézünk és kiválasztunk 4 további jelöltet (posztoktól függetlenül, de ami fontos, egy klubból csak maximum 2 játékosra szavazhatunk egyszerre) a különböző csapatok keretéből, sőt akár egy mestert is, majd a „Vote” gombra kattintva véglegesítjük szavazatunkat.

- minden egyes önálló IP-címről 24 óránként egy szavazatot fogad el a rendszer

- a szavazás 2014. december 15-ig tart

A szavazás lezárultával a 4 legtöbb szavazatot megszerző „ala” (3-as és 4-es poszt – itt veszik számításba Ádámot is), a 4 legtöbb szavazatot begyűjtő „play-guardia” (1-es és 2-es poszt) és a 2 legtöbb szavazattal bíró „centro” (5-ös poszt) már biztosan ott lesz a veronai gálán, ezen felül kétszer öt játékost a 2 legtöbb szavazatot elérő szakvezető választ majd ki.

A voksolás másfél hete tart, jelenleg csak az első 5 pillanatnyi sorrendjét ismerjük szavazatszámok nélkül:
1. Alessandro Gentile (EA7 Milano)
2. Yakhouba Diawara (Openjobmetis Varese)
3. Oderah Anosike (Sidigas Avellino)
4. Andrea Cinciarini (Grissin Bon Reggio Emilia)
5. Samardo Samuels (EA7 Milano)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik