Női kosár: a DVTK-edző szerint a bírók miatt nem nyertek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.09. 21:38
A női kosárlabda NB I elődöntője, a DVTK–Győr (61–64) meccs után a diósgyőriek edzője, Peresztegi Nagy Ákos arról beszélt, hogy a játékvezetők ténykedése is hozzájárult csapata vereségéhez, megfogalmazása szerint a bírók megakadályozták a győzelmüket.

„Nem játszottunk jó ritmusban, sokat is hibáztunk, de az utolsó leheletünkig küzdöttünk. Többször sikerült felzárkóznunk, de három, a magyar kosárlabdáért dolgozó, narancsmezes megakadályozta, hogy nyerjünk is. Elnézést kérek, hogy a játékvezetőkkel foglalkozom, pályafutásom során sokszor nem tettem, de most hivatalos jelentést kérek, mert úgy érzem, többször tévedtek a kárunkra" – nyilatkozta a DVTK edzője, Persztegi Nagy Ákos a Győr elleni vereség után.Persztegi Nagy Ákos a Győr elleni vereség után.

„Végig bajnokhoz méltóan küzdöttünk – ahogy a szezon során, ezen az elődöntőn is sok nehézséget kellett legyűrnünk. A DVTK nagy szívvel harcolt, a harmadik negyed végén fordított is, de csapatom tartását bizonyítja, hogy higgadt tudott maradni, és nagyobb tapasztalatát kamatoztatva megérdemelten jutott a fináléba" – mondta a továbbjutást érő siker után a vendég győriek mestere, Fűzy Ákos.

A mai elődöntőkről itt olvashat bővebben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik