Férfi kosár: hosszabbított csapatkapitányával a ZTE

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 12:34
A csütörtöki szurkolói ankét elején újabb egy szezonra szóló szerződést kötött csapatkapitányával, Gáspár Dáviddal a ZTE KK férfi kosárlabda-együttese.  

A ztekosar.hu beszámolója szerint Gáspár Dávid elmondta, hogy szimpatikus volt neki a Zalakerámia ZTE KK ajánlata, így már a szezon vége előtt meg tudott egyezni nevelőegyesületével. Urbanics Pál hangsúlyozta, hogy tanulva az előző évek hibáiból és kényszerhelyzeteiből a ZTE vezetése a szakmai vezetővel egyeztetve már idejekorán elkezdte a tárgyalásokat a jövő évi gárda kialakítása érdekében – ennek első, kézzelfogható eredménye a csapatkapitány újabb egy szezonra történő aláírása. ztekosar.hu beszámolója szerint Gáspár Dávid elmondta, hogy szimpatikus volt neki a Zalakerámia ZTE KK ajánlata, így már a szezon vége előtt meg tudott egyezni nevelőegyesületével. Urbanics Pál hangsúlyozta, hogy tanulva az előző évek hibáiból és kényszerhelyzeteiből a ZTE vezetése a szakmai vezetővel egyeztetve már idejekorán elkezdte a tárgyalásokat a jövő évi gárda kialakítása érdekében – ennek első, kézzelfogható eredménye a csapatkapitány újabb egy szezonra történő aláírása.

A ZTE KK az ideinél erősebb csapattal kíván majd nekivágni a 2013–2014-es idénynek, s ebben Gáspár Dávidnak helye lesz. Ugyanakkor a klub anyagi bázisa továbbra is szűkös, így a jelenlegi és jövendőbeli ZTE-játékosoknak is csak olyan ajánlatot tesznek, melynek fedezetére van realitás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik