Férfi kosár NB I: Fey helyett Zagorac Szombathelyen

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 09:33
Megvan a második légióscsere is Szombathelyen, miután a vasi klub szerződést bontott az amerikai centerrel, a korábban a UCLA Egyetemen pallérozódó Michael Fey-jel, és helyette leigazolta a szlovén Zeljko Zagoracot.

A kezdő5.hu internetes portál adta hírül, hogy a Szombathely férfi kosárlabdacsapata szerződtette a négyes és ötös poszton bevethető, 204 centiméter magas szlovén Zeljko Zagoracot. Az információt a honlap kérdésére a vasiak vezetőedzője, Bencze Tamás erősítette meg, majd a csapat hivatalos oldalán, a falcokc.nyugat.hu-n is megjelent a hír.kezdő5.hu internetes portál adta hírül, hogy a Szombathely férfi kosárlabdacsapata szerződtette a négyes és ötös poszton bevethető, 204 centiméter magas szlovén Zeljko Zagoracot. Az információt a honlap kérdésére a vasiak vezetőedzője, Bencze Tamás erősítette meg, majd a csapat hivatalos oldalán, a falcokc.nyugat.hu-n is megjelent a hír.

Zagorac a Geoplin Slovan együttesétől érkezik Szombathelyre, korábbi csapatánál ebben a szezonban 20.3 pontot, valamint 5.5 lepattanót tudott felmutatni mérkőzésenként.

A szlovén játékos fél plusz egyéves szerződést kötött a szombathelyiekkel, várhatóan ma este, legkésőbb holnap délelőtt érkezik meg a vasi megyeszékhelyre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik