Tracy McGrady visszatért, a Houston Rockets legyőzte a bajnokot

Vágólapra másolva!
2008.01.20. 08:26
Tracy McGrady visszatért a Houston csapatába, és a Rockets két ponttal legyőzte a bajnok San Antonio Spurst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 78. játéknapján. Sorozatban tizenharmadszor kapott ki a Miami Heat, tizedszer a Seattle Supersonics. Allen Iverson 35 pontot szerzett a Minnesota ellen.
Tracy McGrady győztes csapatba tért vissza
Reuters
Tracy McGrady győztes csapatba tért vissza
Tracy McGrady győztes csapatba tért vissza
Reuters
Tracy McGrady győztes csapatba tért vissza

Tizenegy kihagyott mérkőzés után a San Antonio ellen tért vissza a Houston csapatába, és a Rockets le is győzte a bajnokot. T-Mac térdsérülés miatt hagyta ki csapata meccseit, és most kilenc ponttal tért vissza a bajnok ellen.

A Rockets legjobbja Jao Ming volt, aki huszonegy pontja mellé tizennégy lepattanót szerzett, míg a Spurs legjobbja Tim Duncan huszonnégy pontja mellé tizenhét lepattanót gyűjtött be.

Sorozatban tizenharmadik vereségét szenvedte el a Miami Heat együttese miután 88-84-es vereséget szenvedett a New York Knickstől. Ráadásul a hazaiak edzőjének, Pat Rileynak ez a leghosszabb negatív szériája pályafutása során.

Negatív mérföldkőhöz ért a Seattle csapata is, hiszen a Supersonics sorozattban tizedszer maradt alul, ezúttal a Dallas ellen. A Mavericks legjobbja Dirk Nowitzki volt a maga húsz pontjával, kilenc lepattanójával és hat gólpasszával.

Allen Iverson volt a Denver legjobban teljesítő játékosa a Minnesota ellen. A Nuggets klasszisa harmincöt pontig jutott a 111-108-ra megnyert mérkőzésen.

A játéknap legeredményesebb játékosa Jason Richardson volt, aki harmincnyolc pontig jutott és emellé még tizennégy lepattanót is leszedett.

A Chicago csapata kiválóan védekezett a negyedik negyedben a Detroit ellen, és ennek köszönhetően tizenhat ponttal le is győzte a Pistonst. A Bulls ezzel a szezonban harmadszor győzte le a detroitiakat.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA), ALAPSZAKASZ

78. JÁTÉKNAP
Orlando Magic Portland TrailBlazers 101-94
Charlotte Bobcats Memphis Grizzlies 105-87
Miami Heat New York Knicks 84-88
Milwaukee Bucks Golden State Warriors 99-119
Dallas Mavericks Seattle Supersonics 111-96
Los Angeles Clippers New Jersey Nets 120-107 – hosszabbítás után
Indiana Pacers Sacramento Kings 104-110
Philadelphia 76ers Toronto Raptors 99-95
Houston Rockets San Antonio Spurs 83-81
Chicago Bulls Detroit Pistons 97-81
Denver Nuggets Minnesota Timberwolves 111-108
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik