Méretes zakót kapott a visszatérő O'Neal és a Miami a Chicagótól

Vágólapra másolva!
2008.01.17. 08:54
Nem sikerült jól Shaquille O'Neal visszatérése a Miamiba, a Heat kiadós, harmincpontos verésbe szaladt bele a Chicao Bulls ellen hazai környezetben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján. A Boston Celtics tíz ponttal felülmúlta a Portland Trail Blazerst.
Mire Dwyane Wade (jobbra) észbe kapott, már elment a meccs
Getty Images
Mire Dwyane Wade (jobbra) észbe kapott, már elment a meccs
Mire Dwyane Wade (jobbra) észbe kapott, már elment a meccs
Getty Images
Mire Dwyane Wade (jobbra) észbe kapott, már elment a meccs

Bár a nyolc meccses kihagyás után pályára lépő O'Neal 24 pontig és 10 lepattanóig jutott, ez sem tudta megakadályozni azt, hogy méretes zakót kapjanak a floridiaiak.

Dwyane Wade sem fogott ki túl jó napot, első kilenc dobásából hetet elrontott. Végül ő is 24 ponttal zárt, akárcsak Shaq.

Bár az ellenfél legjobbjai, Ben Gordon (24) és Joe Smith (23) is hasonlóan teljesítettek, azért rajtuk kívül még Nocioni, Deng, és Sefolosha is húsz pont körüli produkcióval rukkol elő a vendégeknél. Így senki sem csodálkozott azon, hogy a Miami zsinórban 11. vereségét könyvelhette el szerda este.

A Charlotte Bobcats bámulatos feltámadásának lehettek tanúi a nézők az Orlando Magic ellen, ahol a hazaiak 19 pontos hátrányból fordítottak, a sírból hozták vissza a meccset. A meccs hőse Gerald Wallace volt 36 pontjával és 14 lepattanójával.

Jamal Crawford a Nets ellen is megrázta magát, így egymás után harmadszor tudott győzni a pocsék szezont maga mögött tudó NY Knicks 111-105-re.

A Boston Celtics most nem botlott, tíz ponttal bizonyultak jobbnak a Portland Trail Blazersnél. Ray Allen nem bízta a dolgot a véletlenre, 35 egységével a mezőny legeredményesebbje volt.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA)

ALAPSZAKASZ, SZERDAI JÁTÉKNAP
Toronto Raptors Sacramento Kings 116-91
Charlotte Bobcats Orlando Magic 99-93
Miami Heat Chicago Bulls 96-126
Indiana Pacers Golden State Warriors 125-117
Boston Celtics Portland TrailBlazers 100-90
New Jersey Nets New York Knicks 105-111
Milwaukee Bucks Atlanta Hawks 87-80
New Orleans Hornets Seattle Supersonics 123-92
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik