A nyeretlen Chicago Bulls a veretlen Detroit Pistons ellen győzött

Vágólapra másolva!
2007.11.09. 09:18
A Chicago Bulls kosárlabdacsapata szezonbeli első győzelmét aratta a Detroit Pistons ellen a csütörtöki játéknapon. Az illinoisiak 97-93-ra tudtak nyerni. Hazai pályán ért révbe a New Jersey Nets is, a Dallas pedig valóságos kosárgálán fektette két vállra az Oaklandet.
Tyrus Thomas megállíthatatlan volt a Bullsban
Tyrus Thomas megállíthatatlan volt a Bullsban
Tyrus Thomas megállíthatatlan volt a Bullsban
Tyrus Thomas megállíthatatlan volt a Bullsban

Tyrus Thomas 19 pontjával és 14 lepattanójával oroszlánrészt vállalt a hazaiak sikeréből, amely éppen jókor jött, hiszen első négy meccsüket zsinórban elveszítették a "Bikák".

Kiegyensúlyozott, szervezett játékuk megoldhatatlan feladat elé állította a detroitiakat, akiknél Rasheed Wallace hiába dobott 36-ot, ez nem volt elég a győzelemhez.

Öt Chicago-játékos neve mellett is kétszámjegyű pontszám áll a jegyzőkönyvben: Luol Deng 17, Ben Gordon 16, Joe Smith 13, Andres Nocioni 10.

A Bulls már 12 ponttal is vezetett a második negyedben, de aztán Wallace remeklése visszahozta a "partiba" a vendégeket.

A végén 94-93-ra is feljött a Pistons, de a chicagóiak jobban bírták idegekkel az utolsó pillanatokat, így ünnepelhettek.

Richard Jefferson utolsó pillanatban bedobott büntetői 87-85-s győzelmet hoztak a New Jersey Netsnek, Jefferson volt a meccs hőse 25 pontjával.

Persze Vince Carter 24 pontja is kelett a sikerhez, amely a második negyedben még sokkal simábbnak tűnt.

A Howard-Terry-Nowitzki trió szállította a sikert a Dallas Mavericksnek a nyeretlen Golden State Warriors otthonában, ahol 120-115-re diadalmaskodtak a texasiak.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (NBA)

CSÜTÖRTÖKI JÁTÉKNAP
New Jersey Nets-Washington Wizards 87-85
Chicago Bulls-Detroit Pistons 97-93
Golden State Warriors-Dallas Mavericks 115-120
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik