Új légiósok Körmenden

Tudósítóinktól TudósítóinktólTudósítóinktól Tudósítóinktól
Vágólapra másolva!
2005.02.11. 21:01
Címkék
Még meg sem száradt a tinta a Chris Williamset és Charles Edmonsont elbocsátó felmondólevélen, máris sikerült új légiósokat szerződtetnie a Körmendnek.
Az az igazság, hogy a hátvédposztra nem kellett sokat keresgélniük a Rába-parti illetékeseknek, ugyanis köztudott volt, hogy Dombóváron bizony jelentős összegekkel tartoznak a kosarasoknak, köztük Enrique Zunigának is. Így aztán nem is kellett győzködniük a mexikói játékost, rövid egyeztetés után odakanyarította nevét a vasi klubhoz az idény végéig szóló szerződésre. A 28 éves, 193 centis Zunigát ingyen adja át a Gunaras KC a Marcnak, mivel a játékos önként lemondott az őt korábbról megillető honorárium jelentős részéről (csak emlékeztetőül: a tolnai egyesületet korábban hasonló okok miatt hagyta ott Boldizsár Ferenc és David Fisher is).

Úgy tetszik, a körmendiek gyorsan megtalálták Edmonson utódát (Fotó: Unger Tamás)
Úgy tetszik, a körmendiek gyorsan megtalálták Edmonson utódát (Fotó: Unger Tamás)
Úgy tetszik, a körmendiek gyorsan megtalálták Edmonson utódát (Fotó: Unger Tamás)
Centerposztra a 27 esztendős, 205 centis Davor Vidacak érkezett a vasi kisváros csapatába. A horvát kosaras eleddig a dalmát Sibenik gárdájában pattogtatott, amelyben mérkőzésenként átlagban 15 percet játszott, és ezalatt 5.7 pontig, valamint 2.3 lepattanóig jutott. Fodor Sándor ügyvezető elmondása szerint a két új fiú már a Marc hét végi, Nyíregyháza elleni bajnokiján pályára is lép majd körmendi színekben.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a férfibajnokságot?

---- A ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik