Amit az agy kitalál, a test végrehajtja

H. T., I. SZ.H. T., I. SZ.
Vágólapra másolva!
2004.12.09. 21:33
Címkék
A "minden sorozat megszakad egyszer" életbölcsesség legutóbb San Antonióban igazolódott, ahol a vendég Seattle 102-96-os vereséget mért az otthonában 21 összecsapás óta veretlen texasi gárdára. A mérkőzés előtt a Spurs állt 16, 3-as teljesítménymutatóval - azt követően már a Sonics.
"Nagyszerű csapattal szemben maradtunk alul, minden elismerésünk a seattle-ieké. Amit az agy kitalál, azt a test végrehajtja a Sonicsban" - célzott a hatékony edző-együttes relációra Tim Duncan, a "sarkantyúsok" vezére. Jegyezzük meg, ő sem volt piskóta (legfeljebb szokásához híven szerény) csütörtökre virradóra, idénycsúcsot jelentő 39 pontot szórt.

Kemény csata dúlt a palánkok alatt San Antonióban, ahol a Seattle 7, 3-ra javította idegenbeli mérlegét
Kemény csata dúlt a palánkok alatt San Antonióban, ahol a Seattle 7, 3-ra javította idegenbeli mérlegét
Kemény csata dúlt a palánkok alatt San Antonióban, ahol a Seattle 7, 3-ra javította idegenbeli mérlegét
Többheti "videózást" követően vádat emeltek az Indiana öt kosarasa, illetve a Detroit hét szurkolója ellen, akik tömegverekedésbe keveredtek a két csapat november 19-i mérkőzésének hajrájában. A michigani ügyészek az indianapolisi játékosok közül Ron Artest, Stephen Jackson, David Harrison és Anthony Johnson ellen egy-egy vádpontot (tettlegesség) fogalmaztak meg, amiért ökölpárbajt vívtak a hazai nézőkkel. E vétségért legfeljebb 93 napi börtönbüntetés, illetve 500 dolláros pénzbírság szabható ki - derült ki az AP hírügynökség jelentéséből. Rosszabbul járhat ennél Jermaine O’Neal, tekintve, hogy két vádpont íródott ellene. A félbeszakadt találkozó (az utolsó 46 másodpercet már nem játszották le) legnagyobb vesztese egy detroiti drukker, Bryant Jackson lehet: akár nyolc év (!) börtönre is ítélhetik - székkel dobálózott, és visszaesőnek számít, büntetett előéletű.

Bryant bocsánatot kért

Kobe Bryant előbb meglepődött, aztán bocsánatot kért a térdműtétjéből felépült Karl Malone-tól, miután az megorrolt rá egy minapi nyilatkozata miatt, és kijelentette, nem tér vissza a Lakershez. "Nem akartam megbántani, szeretném, sőt, mindenki szeretné, ha újra velünk játszana. Az ajtó mindig nyitva áll előtte" - mondta a háromszoros NBA-bajnok Bryant, aki évadbeli harmadik, pályafutása 12. tripla duplájával (20 pont, 14 lepattanó, 11 gólpassz - utóbbi kettő idénycsúcs) rukkolt ki a Phoenix ellen. Mindhiába: az 1980-81-es szezonnyitó klubrekordját beállító, holtversenyben ligaelső Suns (16, 3) idegenben három ponttal legyőzte a kaliforniaiakat.

Ötből négy

A liga legrosszabb formában lévő csapatai közül négyen folytatták mélyrepülésüket a legutóbbi játéknapon: a Toronto ötödször, a Philadelphia és a Utah egyaránt hatodszor, míg a New Orleans nyolcadszor szenvedett vereséget egyhuzamban. Az utóbbi öt meccsét elveszítő Indiana nem lépett pályára.

Szavazás

Ki volt az alapszakasz legértékesebb játékosa (MVP)?

---- E ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik