Férfi kézilabda: meghosszabbította szlovák szélsője szerződését a Szeged

Vágólapra másolva!
2020.12.28. 10:43
null
Stranovsky az ősszel hat BL- és hat bajnoki meccsen játszott (Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország)
Szeptemberben érkezett a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatához a szlovák válogatott balszélső, Martin Stranovsky, akivel akkor fél évre szóló szerződést kötöttek, s most a Tisza-partiak a hivatalos honlapjukon közölték, hogy a december 31-ig szóló kontraktust újabb fél évvel meghosszabbították a felek, mégpedig a kölcsönös elégedettség okán.

„Martinnal elégedettek voltunk és nagy szükségünk van rá, így 2021. június 30-ig meghosszabbítottuk a szerződését, azaz az idény végéig minket erősít majd” – jelentette be Kiss Bence, a Mol-Pick Szeged cégvezetője a klub hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint.

„Már amikor Szegedre érkeztem, elmondtam, hogy hatalmas lehetőséget kaptam az élettől, Európa egyik legjobb csapata hívott, hogy segítsek. Nagyszerű helyre, kiváló közösségbe kerültem, így örömmel írtam alá a szezon végéig szóló szerződésemet. Nagyon várom, hogy januárban újból munkához lássunk, és elvégezzek egy olyan alapozást, amelytől még jobb, még eredményesebb lehetek. Bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetnek majd a szurkolóink is a lelátóra, mert nagyon szeretnék előttük is játszani, és megtapasztalni azt a hangulatot, amelyről híres az újszegedi sportcsarnok” – idézi a pickhandball.hu Martin Stranovskyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik